Welke tarieven wij hanteren


Professioneel en betaalbaar
Onze opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor inzet van parttime als ook fulltime inzet van financials en/of interim-managers/directieleden, alsmede ondersteuning op consultancy basis. Wij kijken altijd naar de specifieke behoefte en wensen van onze opdrachtgevers, vandaar dat onze tarieven afhankelijk zijn van het niveau, de complexiteit en het afbreukrisico van de opdracht. In overleg met onze opdrachtgevers bepalen we welke soort inzet een opdracht vergt. Op die wijze bieden wij afgestemde, betaalbare flexibiliteit en continuïteit, hoe groot of klein uw organisatie ook is.

Eigentijds (transparant, simpel en betaalbaar)

Door eigentijds (vanwege Het Nieuwe Werken geen dure huisvesting en/of back-office) en flexibel samen te werken met zelfstandige financials (indien wij zelf intern niet een opdracht kunnen invullen) bieden wij onze opdrachtgevers scherpe en transparante tarieven, zodat zij simpelweg alleen voor de gevraagde en geleverde dienstverlening betalen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en service!

Zodra wij - buiten eigen bezetting om - gebruik maken van de inzet van financials vanuit onze netwerk bij onze klanten hanteren een tweetal inzetmogelijkheden, door middel van bemiddeling of in-en-uitleen.

Bijkomende voordeel is dat wij niet werken met lange anti-concurrentiebedingen, daar wij geloven in de gunfactor tot het uitbouwen van zakelijke netwerken en het wederkerigheidsprincipe tussen de partijen onderling waarmee wij willen samenwerken!

Kortom, wij zijn transparant, flexibel en zoeken de kracht in de eenvoud, door het simpel te houden.

Geïnteresseerd? Laat ons dan contact met u opnemen. Klik hier.