Hoe wij eigentijds samenwerken


Samenwerking geschiedt op basis van een samenwerkingsovereenkomst waarin de onderlinge afspraken worden vastgelegd. Verder willen wij een eigentijdse, flexibele organisatie zijn, door niet te werken met langdurige anticoncurrentiebedingen of dergelijke beperkingen. De kracht zit ‘m in de eenvoud!

Wij gunnen ieder aangesloten professional het uitbouwen van eigen klantbestand en netwerk. Samen hebben wij elkaar nodig, samen komen wij verder, hetzij door het aanbrengen van leads, hetzij door het inbrengen van kennis en kunde. Wij geloven in het ‘wederkerigheidsprincipe’.

Van ieder aangesloten professional verwachten wij wel een actieve bijdrage, want net zoals bij ‘liefde’ het moet wel twee kanten komen.

ParttimeController-Pool
Wij zijn voortdurend op zoek naar ervaren en gedreven financials met een bewezen track record op het gebied van Finance & Control, met een goed eigen netwerk en vooral de bereidheid om zowel ervaringen, kennis en kunde als het netwerk met andere collega’s van ParttimeController.NL te willen delen en samenwerken.

Geïnteresseerd?
 Neem contact met ons op voor meer informatie. Klik hier.